Σοκαριστικό!!! Η φιλανθρωπική οργάνωση τάισε τους ηλικιωμένους… σκυλοτροφή!

Η φιλανθρωπική οργάνωση Osnabrücker Tafel, που διανέμει γεύματα σε απόρους, φαίνεται πως έκανε ένα τραγικό λάθος, για το οποίο φυσικά έσπευσε να απολογηθεί άμεσα. Φαίνεται πως αντί για κανονικό φαγητό, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης τάισαν… σκυλοτροφή σε ηλικιωμένους.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν στην απολογία τους μέλη της Osnabrücker Tafel, 1-2 άτομα κατανάλωσαν τη σκυλοτροφή, χωρίς όμως να αντιληφθούν τι ακριβώς ήταν. Άλλοι πάλι, αποφάσισαν να μην την καταναλώσουν, λόγω της δυσάρεστης οσμής που είχε, όταν ξεκίνησαν να τη ζεσταίνουν.
Με έδρα τη Γερμανία, σκοπός του εν λόγω οργανισμού είναι η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων μέσα από δωρεές, τις οποίες διανέμει καθημερινά σε ανθρώπους που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Όπως πιστεύεται, πιθανότατα η σκυλοτροφή να αναμείχθηκε με τις υπόλοιπες τροφές και έτσι οι εθελοντές την πέρασαν για κανονικό φαγητό.

[ads]

Το συγκεκριμένο προϊόν βρισκόταν σε ένα γυάλινο βαζάκι, με την επιγραφή «κρέας ελαφιού με πατάτες και λαχανικά» και παράγεται από την εταιρεία Santaniello.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Santaniello στα γερμανικά μέσα, μπορεί αυτά τα σκευάσματα να προορίζονται για τα τετράποδα, όμως ως τροφή είναι «ακίνδυνη για τους ανθρώπους», προσθέτοντας πως ορισμένες φορές δοκιμάζει και ο ίδιος τα προϊόντα της, θέλοντας να δείξει την άριστη ποιότητά τους. Πάντως, ο επικεφαλής του φιλανθρωπικού σωματείου, Dieter Möllmann, δικαιολογούμενος δήλωσε ότι ο υπεύθυνος της αποθήκης λαμβάνει τόνους τροφίμων και είναι πιθανό να μην πρόσεξε τη συσκευασία, ενώ τόνισε πως όλη η ομάδα λυπάται βαθύτητα για το ατυχές συμβάν.
πηγη

Comments

comments

Posted in Περίεργα.