πως να φτιάξετε ένα server για counter strike 1.6

SteamHalfLifeDedicatedServe.jpg (310×360)

Σήμερα θα σας πω δείξω πως να φτιάξετε ένα server για counter strike 1.6
καταρχάς για να φτιάξετε έναν server θα πρέπει να ανοίξετε port τα port τα ανοίγετε από την διεύθυνση 192.168.x.x για να βρείτε το δικό σας ip του υπολογιστή θα πρέπει να πατέ στο μενού έναρξη του υπολογιστή σας, αν έχετε windows xp άπλα θα πατήσετε την εκτέλεση και θα γράψετε “cmd” και θα γράψετε “ipconfig”, ενώ αν έχετε windows 7 θα γράψετε στην αναζήτηση cmd και θα πατήσετε Enter,
μετά θα πληκτρολογήσετε την εντολή “ipconfig” η οποία θα σας βγάλει το ip του υπολογιστή σας, και θα το γράψετε στον Browsers σας.
Μόλις κάνετε το επόμενο βήμα είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του rooter σας δείτε το βίντεο μου για να καταλάβετε ακριβός πως θα ανοίξετε τα port,
μετά θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το hlds(dedicated server) δηλαδή αυτός είναι ο server στον υπολογιστή σας τον οποίο θα γράψετε το port που ανοιξατε,ετεπιτα θα γράψετε όλα τα στοιχειά π.χ. Όνομα server,maps,κτλπ και θα πατήσετε start.
Μόλις κάνετε και αυτό το βήμα το επόμενο είναι να βρείτε το ip αυτή την φορά όχι του υπολογιστή σας άλλα του διαδικτύου, αυτό μπορείτε να το βρείτε μπαίνοντας στο google και πληκτρολογώντας “What Is My IP Address” θα σας βγάλει μερικές ιστοσελίδες στο οποίο θα σας δείξη το ip σας, και ναι αυτό είναι το διαδικτυακό ip σας! τώρα που έχετε των server ανοιχτό θα αντιγράψετε τον διαδικτυακό ip σας και θα βάλλεται και το port στο οποίο ανοίξατε και είναι ο server,καπως έτσι θα είναι το αποτέλεσμα (46.703.57.9:27015) και αυτό είναι το ip σας το οποίο μπορείτε να το βάλλεται στο Game Tracker άπλα κάνοντας μια έγγραφη στο site τους, αυτά είναι ο κύριος λόγος για να κάνετε έναν server για το counter strike 1.6 επίσης ο server θα είναι ανοιχτός όσο έχετε τον υπολογιστή σας ανοιχτό αν το κλείσετε θα κλείσει και ο server διότι θα κλείσει το hlds, αν θέλετε έναν server το οποίο να είναι 24/24 ωρό ανοιχτό τότε θα πρέπει να ενοικιάσετε Dedicated Server host.
Αν θέλετε server Zombie mod ή jailbreak κτλ. μπορείτε να δείτε μια λίστα που σας έχω παρακάτω δείτε και το βίντεο tutorial που έχω φτιάξη για εσάς μπορεί να σας βοηθήσει και το βίντεο.

πατήστε εδώ και δείτε τα έτοιμα server hlds και κατεβάστε
-κατεβάστε  Jailbreak server 

-κατεβάστε  Zombie Server 

Δείτε το βίντεο μου για το ω να φτιάξετε counter strike server 1.6

Comments

comments

Posted in tutorials.